05 July, 2010

PM LAWAT JERANTUT, SELAR 'SI-KITOL'

PC DSN selepas Perasmian Mesyuarat. Kelihatan 'Si-Kitol' membongkok mungkin sudah
'patah pinggang' akibat 'dibelasah' PM dalam ucapan perasmiannya1. Sambutan PM sempena perasmian Mesyuarat Perwakilan UMNO Bahagian Jerantut berlaku dalam suasana dingin. Dianggarkan hanya 1500 orang yang hadir dan ini tidaklah semeriah sewaktu lawatan TDM selaku PM dahulu.

2. Exco kerajaan negeri Pahang juga tidak hadir mengiringi MB dan PM pada hari berkenaan. Mungkinkah mereka tidak sedar bahawa PM melawat Jerantut?

3. Dalam ucapan, PM menyelar sikap tokoh tertentu pemimpin UMNO (Jerantut) yang menaja lawatan ke Indonesia dan Umrah kepada perawakilan bagi tujuan membeli undi.

4. Ucapan penangguhan Kamaruzaman Baria bekas Ahli Parlimen Jerantut dengan tegas dan keras mengutuk sikap 'Si-Kitol' @ 'Sesumpah' Jerantut yang disifatkan sebagai mengkhianati perjuangan UMNO, agama bangsa dan negara.

Sila klik untuk baca blog Suara Prihatin UMNO Jerantut dan UMB Jerantut.

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...