25 May, 2010

KENAPA KAK JIJAH TAK SUKA AZMIN? - EZAM MENDEDAHKAN SEGALA BUTIR-BUTIRNYAKali ini BH malas nak tulis, kalau tulis kata buat fitnah pulak, jadi dengarlah sendiri dari orang yang ter-rapat dengan Anwar, yang kenal Anwar luar dan dalam, yang kenal Kak Jijah luar dan dalam juga. Hehehe! Kali ini kita main dalam-dalam ye? Tapi walau apapun, biarlah berdepan...belakang-belakang tak mainlah!

3 comments:

Anonymous said...

hahahaha....apa lagi yg nak di kato..bro.

kesian puak2 pkr & pas yg kena tipu hidup2 oleh anwar.

jai

Anonymous said...

salam saudara... percaya ke ngan ezam ni.. dia ni kan orang yang jenis suka bersumpah n berjanji tapi x pernah tunai. so dia ni fasik.. dia keluar PKR pun pasal songlap duit PKR buat rumah...jangan nak tuduh jer tanpa bukti.. cari fakta n bukti dulu.. ezam tu pun cakap jer lebih ada bukti... pernah ker dia tunjuk bukti2.. haram x der

Wake UP! said...

Apa ni main belakang? Busuk la. Bau najis. Orang yang tak geli main belakang, pasti akan sanggup menjual negaranya sendiri kepada Yahudi.

Tools of the Illuminati in Malaysia.

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...