30 May, 2010

KERAJAAN PULAU PINANG AKAN HENTIKAN JUDI DAN MAKSIAT - KHALIFAH LIM GUAN ENG AKAN BERTINDAK?


Kerajaan Pulau Pinang dicabar menghentikan semua kegiatan perjudian termasuk sport toto, magnum serta lain-lain kegiatan maksiat dan pelacuran.

Kita sedia maklum bahawa pendapatan kerajaan Pulau Pinang ketika ini lebih menjurus kepada kegiatan perjudian dan maksiat. Apa fatwa yang akan dikeluarkan oleh Nik Aziz wali selipar nanti agaknya, tentulah akan menyokong dan menghalalkan kerana DAP adalah sekutu kuat Pas bahkan DAP sangat dipatuhi dan ditakuti oleh Pas.

Soalnya. apakah khalifah Lim Guan Eng akan berani mengambil tindakan itu?

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...