16 November, 2012

KAK JIJAH TERPAKSA MENIPU KERANA ANU ARR MENIKAM BELAKANGNYA....(?)

1. Wartawan menanya adakah DS Wan Azizah nak cabar Datuk 'T' bersumpah cara Islam? Jawapannya adalah menyarankan supaya Datuk 'T' ditangkap terlebih dahulu dan kita tertanya-tanya kerana apa pula Datuk 'T' hendak ditangkap sedangkan yang dibongkar melakukan aksi seks dalam video yang ditunjukkan itu adalah Anu arr atau orang yang serupa Anu arr.

2. DS Wan Azizah bersungguh-sungguh menyatakan bahawa orang yang 99.9% menyerupai Anu arr itu bukanlah Anu arr, kerana perutnya yang lebih buncit serta mungkin juga kerana 'anu' yang lebih bengkok. Tentulah Kak Jijah yang lebih mengenali Anu arr dalam keadaan demikian...tegak dan bengkoknya...namun apakah beliau benar-benar jujur dan tidak berbohong?

3. Ianya adalah antara 'Jauhari yang mengenal maknikam' dan 'Johari yang mengenal Maniam'. Dalam politik matlamat menghalalkan cara, segalanya halal belaka.


1 comment:

Anonymous said...

DALAM PC TU KARPAL SINGH MACAM LOST IN SPACE AJE.i WONDER WHAT IS ON HIS MIND FOR HE KNOWS BETTER WHAT ANWAR IS MADE OF.BILA WAN AZIZAH TRY TO EXPLAIN KARPAL NAMPAK ONE KIND.AGAKNYA DALAM HATI BELIAU KAKI KELENTONG RUPANYA KELUARGA ANWAR...SENANG CAKAP OMEGA ITS THERE...ITS THERE...BUT UNTIL NOW NOWHERE TO BE SEEN.ALLAH MAHA MENGETAHUI.

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...