12 January, 2009

MENJELANG HARI MENGUNDI DI KT


Kempen PRK P.036 semakin hangat dirasakan. Bahangnya terasakan sampai disini. Berbagai cerita yang kita dengar. Berbagai-bagai …lucu, sedih, suka, duka. PAS yakin akan menang. UMNO/BN pun yakin akan menang. Calon bebas juga yakin akan menang. Menang, menang dan menang.

Kita alihkan perhatian seketika. Tidak focus kepada pilihanraya secara langsung tetapi apa yang juga ada hubungkait dengannya. Tentang calon, penamaan calon dan lebih awal sebelum segalanya bermula.


PL sentiasa jadikan citarasanya sebagai kayu ukuran bukan jadikan citarasa rakyat sebagai garis panduan. (baca seterusnya disini)

TDM bijak mengambil kesempatan. Kerana itu apabila ada saja suara resah gelisah rakyat, TDM yang mendengar langsung menyuarakannya. TDM menjadikannya sebagai sebahagian dari rakyat yang membuatkan rakyat selesa dengan adanya seorang pejuang diantaranya. (baca seterusnya disini)

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...