03 February, 2012

ANU ARR DAN SERBUK KUNYITPARIS - Seorang wanita yang mendakwa dia diawasi polis dan nyawanya juga terancam bertindak mencurahkan tepung gandum ke atas calon utama pilihan raya Presiden Perancis kempen beliau di sini kelmarin.
Wanita berkenaan yang memperkenalkan diri di hadapan kamera televisyen sebagai Claire Seguin, 45, berlari ke atas podium tempat calon Presiden daripada Parti Sosialis, Francois Hollande yang berdiri untuk menandatangani 'kontrak sosial' sebagai simbolik sokongan beliau terhadap dasar perumahan untuk semua rakyat.
Hollande yang kini mendahului populariti Presiden Nicolas Sarkozy kekal tenang sepanjang insiden tersebut walaupun kaca mata, rambut dan pakaiannya dilitupi tepung gandum......(Klik Sini)


1. Demikian kisah calon Presiden Perancis yang dilempari tepong bagi menunjukkan protes

2. Tun Dr. Mahathir juga pernah diserang oleh orang yang tidak bertanggungjawab menggunakan spray pemedih mata setibanya di Lapangan Terbang Kota Bharu tidak lama dulu. (Klik Sini)

3. Yang ingin kita dengar dan lihat adalah Anu arr dilumuri serbuk kunyit kerana pembohongan dan adu-dombanya selama ini.

2 comments:

Anonymous said...

Anu arr tu tak payah lempar serbuk kunyit,,sembah dgan air kumbahan jern,,jenis manusia pedendam dan opoturnis mcm dia ni,,tu jer cara dia

Anonymous said...

tak baik mbuat org mcm tu..berdosa..mcm tak ada iman je menulis n mengkomen..

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...