Suara Anak Pahang - Perlu Baca

20 June, 2009

SETAN NAK JADI MALAIKAT.....


Apa pasai depa tak caya aku? Habislah rancangan aku nak jadi PM.


CnP dari Blog GOMO: (Klik untuk baca)

ANWAR AL-JUBURI MEMINTA SEGALA DOKUMEN ASAL BERHUBUNG KES LIWATNYA DARI MAHKAMAH!!!

ANTARA DOKUMEN YANG DI MINTA OLEH PELIWAT INI ADALAH BUKTI RAKAMAN CCTV ASAL YANG TERDAPAT DI KONDO TEMPAT KEJADIAN LIWAT INI BERLAKU. DAN JUGA BUKTI DNA ASAL KES LIWAT INI.

ANTARA DOKUMEN INI SALAH SATU NYA MERUPAKAN SATU PERMINTAAN YANG TIDAK MASUK AKAL SAMA SEKALI. BELUM PERNAH MANA-MANA PIHAK YANG DITUDUH MEMINTA DOKUMEN KETERANGAN 112 ASAL DARI MAHKAMAH!!!

SUDAHLAH SEGALA BUKTI BERHUBUNG KES LIWAT INI DI MINTA OLEH ANWAR AL-JUBURI INI MALAH KETERANGAN 112 MILIK PENGADU DAN SAKSI-SAKSI DALAM KES LIWAT INI JUGA ANWAR MINTA DARI MAHKAMAH!!!

KETERANGAN PENGADU DAN SAKSI-SAKSI 112 ADALAH SULIT DAN IANYA TIDAK PATUT DI BERI KEPADA PIHAK TERTUDUH DALAM MANA-MANA KES SEKALIPUN. NAMUN ANWAR MEMINTANYA!!! KENAPA BEGITU BANYAK SEKALI PERMINTAAN ANWAR AL-JUBURI INI???

JIKA KETERANGAN 112 INI DI BERIKAN NESCAYA PARA SAKSI-SAKSI AKAN TERGUGAT KESELAMATAN NYAWA MEREKA!!! INI MERUPAKAN SUATU YANG SULIT DAN KETERANGAN YANG AMAT PENTING DALAM KES LIWAT INI.

PADA DASARNYA KETERANGAN 112 DARI PENGADU DAN SAKSI-SAKSI TIDAK HARUS DI BERI KEPADA ANWAR AL-JUBURI INI. IANYA SEELOKNYA DI BENTANGKAN DI MAHKAMAH PADA 1 JULAI NANTI.

APAKAH JAMINAN JIKA BUKTI YANG ASAL DI BERI IA TIDAK AKAN DIUBAH DAN DI ROSAKKAN OLEH PIHAK TERTUDUH???


Komen bERANIKAN hATI:
Kalaulah si bapak setan ni menjadi hakim kepada dirinya sendiri, adilkah perbicaraan ini kelak? Dimana keadilan untuk si kena liwat itu? Apakah keadilan hanya untuk si peliwat? Memang parti keadilan ini hanya berjuang untuk si peliwat ini, tidak sesekali berjuang untuk rakyat. Perlukah lagi kita mengikuti parti songsang ini?
Perlukah lagi kita memberikan sokongan?

5 comments:

Jeffry said...

SALAM PERJUANGAN
ANWAR SENGAJE NK MELENGAH2KAN KES BELIAU SEBERAPA YG BOLEH. HARAP2 MAHKAMAH TAK TERMAKAN RAYUAN BELIAU. BIAR KES NI BERJLN LANCAR. DIA TAK PERLU TAKUT KLU DIA DI PIHAK YG BENAR

The Hobbit Frodo said...

pak sheikh anu^war jub sngaja nak spedo issue!!!

geefadzli said...

Salam ,,
Walauapapun provokasi anwar.. rakyat jgn lupa kes perbicaraan anwar...utk buat rakyat lalai anwar akan buat mcm2 isu utk mengalihkan perhatian...

.@blogger.com said...

Salam,
Asal si tikem belakang ni bukan main krang suka benor mengomen ye? Ishh! Si kucing ni pun ada komen..Oooo dtg sekali dgn kakak dia ye? Apa pun terima kasih atas perhatian dan pandangan, Jefrry ni first time ke?

Rahman,Ahchong,Muniandy said...

Apa nak jadi pada bangsaku ini politik taksub semakin menjadi-jadi.Bangsa dijual agama dilacuri demi menegakkan ketuanan al juburi cina dan india. Gembira tak terperi melayu hancur kerana anwar al liwati sampai sekarang tak ku temu di mana Al Ghazali.Takpelah aku sambung lain kali.

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...