25 May, 2011

Pemimpin Buta IT?

Bekas presiden AS, Bill Clinton mengakui beliau hanya menghantar 2 email semasa menjadi Presiden selama 8 tahun manakala kakitangannya menghantar 40 juta email.

Keh keh keh, itu di AS, di sini? Berapa ramai wakil rakyat yang tak tahu mengenainya? Berapa pula Ketua Umno Bahagian? Berapa Ketua Wanita Umno Bahagian? Keh keh keh, pemimpin-pemimpin Umno kita....huuuuuu, 'kunun' nak berubah!Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...