Suara Anak Pahang - Perlu Baca

10 April, 2012

MAJLIS PERTUNANGAN AFIFA? - PM DALAM IMPIAN AKAN BELANJAKAN WANG RAKYAT


1. Puak-puak Pakatan Pembangkang persoalkan majlis pertunangan anak DS Najib. Kononnya wang rakyat digunakan untuk kos majlis berkenaan. Demikianlah pihak pembangkang mempergunakan segala isu untuk menunjukkan keburukan pemimpin dan parti pemerintah. Namun apabila sesuatu mengenai pihak mereka cepat-cepat mereka tutup dan sebarkan kononnya itu semua adalah fitnah semata-mata. Fitnah kepada UMNO BN mereka anggap kebenaran manakala kebenaran bagi mereka diangap fitnah.

2. Bagaimana jika satu majlis pertunangan Afifa akan diadakan kelak? Apakah duit tabung PKR sumbangan negara asing akan digunakan untuk kos majlis berkenaan? 

3. Apabila berkahwin nanti, siapakah yang lebih berhak jadi wali?4. Laman-laman blog berikut tentu dapat membantu memberikan gambaran apa akan berlaku nanti:


GEMPARRR..!!! Kisah sebenar disebalik AFIFAH ANAK ANWAR..!!!


GEMPAR !!! SHAMSIDAR SAHKAN AFIFA ADALAH ANAK ANWAR IBRAHIM PART 2 !!!Gerakan Sahkan DNA Afifah

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...