03 February, 2013

YANG PEMIMPIN PAS MESTI JAWAB...
1. Yang datang berceramah naik kereta mewah dan menerima duit 'derma jihad', tetapi yang menderngar ceramah datang dengan honda cup buruk, kekadang lamp[u pun tak ada dan memberi derma. Berapa jumlah kutipan dan kemana disalurkan ada siapa yang tahu?

2. Apakah derma untuk tumbangkan kerajaan yang diperintah oleh orang Islam yang masih menunaikan kewajipannya sebagai orang Islam dianggap jihad? Ini bukan jihad tetapi ini jahat!

3. Kerajaan bina lebuhraya dan mengutip tol di tentang pembangkang, namun di Kelantan mereka sendiri sebelum lebuhraya dibina dan dikenakan tol (derma JAHAT), ni apa pulak ceritanya?

4. Dalam Barisan Nasional, pemimpin bantu rakyat tetapi dalam pakatan pembangkang rakyat kena bantu pemimpin.....derma serta sokong pemimpin walaupun didapati salah meliwat....ni apa cerita?

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...