Suara Anak Pahang - Perlu Baca

21 August, 2010

HANGAT : ANWAR MAIN BELAKANG WAN AZIZAH
Selama ini Wan Azizah menahan perasaannya. Sudah banyak blog-blog yang membongkar kenyataan Ezam yang menyatakan Wan Azizah mengetahui bahawa DS Anwar sealu melakukan sesuatu dibelakang (disebalik pengetahuannya). Kerana itulah Wan Azizah meminta Ezam awasi DS Anwar. Kerana itulah Wan Azizah cemburui lelaki yang rapat dan mesra dengan DS Anwar.


Kerana itu juga Ezam berani mengeluarkan kenyataan demikian dan Wan Azizah tidak berani melakukan apa-apa sebagaimana selalunya. Banyak pihak percaya jika Waz Azizah atau DS Anwar menyaman Ezam maka lebih banyak lagi keburukkan tentang DS Anwar akan terbongkar.


Yang nyatanya adalah Wan Azizah tahu dan sedar bahawa DS Anwar lakukan sesuatu yang sumbang dibelakangnya namun terpaksa juga berdiam diri demi pertahankan maruah suaminya dan demi survival politik DS Anwar sendiri.


Baca: Azizah Telanjangkan Anwar,dan Sini

3 comments:

hangkedee said...

Kena tanya isteri sepupu anauar?

udanggalah said...

Memanglah kena main belakang kalau depan Kak Wan nampak pulak...
Ternyata rahsia semakin terbongkar..maka bersiap-siaplah..azizah vs ezam

budusssss said...

ezam pun pernah kena main dgn anwar la tu kot... sbb dia kata siapa yg rapat dgn anwar semua kena main belakangnya... ha..ha..ha..ha

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...