18 January, 2013

PAKATAN RAKYAT?

Pakatan Rakyat dengan perjanjian syaitan


1. Semakin hari semakin jelas kepada rakyat halatunju perjuangan Pakatan Pembangkang yg menggelarkan diri mereka Pakatan Rakyat.

2. Yang pasti Pakatan Pembangkang bukan ditubuhkan dari bawak yakni oleh rakyat tetapi oleh pemimpin2 pembangkang bagi kepentingan politik mereka sendiri.

3. Anu arr sebagai Ketua Pembangkang di Parlimen mengilhamkan penubuhan parti PKR yg tujuannya semata2 utk membela dn menjaga kepentingan Anu arr sendiri saja.

4. Berapa banyak tunjuk perasaan dan perhimpunan yg diadakan utk pertahankan Anu arr. Berapa bnyk pula yg diadakan bg tujuan politik mereka? Justeru, bukanlah salah jika rakyat beranggapan bahawa perjuangan Pakatan Pembangkang hanyalah utk kepentingan pemimpin mereka dan kroni semata2.

5. Rakyatlah yg telah  dipergunakan utk berjuang dn menjaga kepentingan mereka. Bahkan tanpa segan-silu dn rasa malu mereka juga gunakan kanak2 dlm perhimpunan2 yg mereka adakan. Apakah alasan utk bawa anak2 dlm himpunan2 memprotes kerajaan jika bukan hanya utk dijadikan benteng pertahanan?

6. Adalah tidak tahu malu jika Pakatan Pembangkang menggunakan nama Pakatan Rakyat utk perjuangan mereka yg bkn utk kepentingan rakyat. PR lebih sesuai untuk maksud Peralatkan Rakyat.


Demo yang memusnahkan negara, inikah yang kita kehendaki?


Bodohnya Pak Cik ni kerana menganggap kafir akan membantu memperjuangkan Islam


Mak Bapak yang tidak berhati perut mengajak anak kecilnya bersama 
dengan kebodohannya

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...