Suara Anak Pahang - Perlu Baca

19 April, 2010

HANGAT: Klip Video Sidang Akhbar Dr. Halili Rahmat keluar PKRDari blog Marahku


Sah dan nyata, Dr. Halili mengambil keputusan keluar PKR. Ni nanti mesti ada yang tuduh dia dirasuah berjuta-juta ringgit atau diugut atau ditawar jawatan. Kalau hati sudah hitam, kain putihpun akan nampak hitam.


2 comments:

nalapambu said...

Katak yang kecewa kerana tidak menjadi calun.

Kesian, nama sahaja Dr tapi lemah semangat - semangat juang!

bRAVEhEART said...

Nala,
Dia bukanlah katak yg kecewa spt anda katakan, tetapi seekor kata yg telah sedar bahawa selama ini dimelompat mengikuti katak-katak lain yang membawanya ke jalan yang salah. Kerana itu dia melompat semula ke belakang, ke jalan yang benar. Awak bila nak lompat ke belakang? Hehehe! Cukuplah kerana yang melompat lkesana semuanya dah terjatuh dan 'tergolek anjing'.

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...