Suara Anak Pahang - Perlu Baca

23 April, 2010

HULU SELANGOR - ZAID AKAN DIMALUKAN


Tun Dr. Mahathir juga berkempen di Hulu Selangor bagi membantu calon BN. Bersamalah kita menyokong calon pilihan rakyat dan calon BN ini. Semua rakyat Hulu Selangor telah menyatakan sokongan mereka terhadap calon BN ini. Keputusan nanti adalah dijangkakan Zaid akan dimalukan jika calon PKR masih belum menarik diri dari pertandingan itu.

Klip video ucapan Tun Dr. Mahahir yang dirakamkan oleh Ilham TV. Sila klik (sini) untuk dapatkan sambungan ucapan beliau.2 comments:

Media Cyber said...

my idol.. hehe! :D

Media Cyber said...

HIDUP TUN MAHATHIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...