Suara Anak Pahang - Perlu Baca

28 May, 2010

PANAS DAN GEMPAR: NURUL IZZAH MENGAMUK KERANA IZAM MENUNJUKKAN 'BUTIR' ANWAR MELIWAT


Wajah Tian dan Izzah berubah jadi momok kerana tak dapat menahan marah


Wah Nurul Izzah sudah mengamuk dan sudah berkata macam-macam kat Ezam pasal pendedahan yang dilakukan oleh Ezam baru-baru ini di kelantan, marah betul Izzah la, Klik sini

Ezam pulak dengan pantas menjawab balik pertuduhan Izzah
kat sini, kata Ezam pada Izzah dan Azizah, Jangan heret orang lain! Tak cukup dengan tu, sahabat baik Ezam juga tolong menjawab bagi pihak Ezam dan kumpulan REFORMIS dalam PKR dulu mengenai situasi sebenar, klik sini

Blogger Melayu Bersatu pun ada mengupas juga mengenai isu ini,
klik sini dan yang paling best sekali, blogger The Flying Kick mencabar Anwar and the gang supaya sama Ezam dengan ratusan juta ringgit, klik sini

Bila korang baca kesemua cerita diatas tu, korang akan nampak, Anwar dan keluarga dia sudah semakin menggelabah sekarang ni, sebab mereka tahu EZAM tau banyak kisah hitam Anwar, sebab itulah bila Ezam buka mulut sikit je, satu keturunan naik angin!

Eh, kata tak bersalah, abis tu kenapa Anwar and the gang takut sangat bila Ezam bukak mulut ya? Kalau betul Ezam buat fitnah, tunggu apa lagi Anwar, saman la dia! Persoalannya sekarang ni berani ke mereka ni nak saman Ezam?


Si Azmin tu, sampai hari ini pun terus senyap bab Afifa tu ha! Padahal berapa ramai blogger dah beritahu bahawa Afifa bukan anak Azmin tapi anak Anwar, hasil perkongsian kasih dia dengan Shamsidar, tapi Azmin tak bukak mulut pun? Dia tak saman sesiapa pun! Kenapa ya?

LU FIKIR LA SENDIRI...

p/s: Kepada Bro Ezam, inilah masanya anda kasi bongkar semua bro, biar lah dunia tahu siapa Anwar dan keluarga dia sebenarnya, ala come on la bro, you tak cakap apa pun mereka tuduh you bukan-bukan, apa kata you bongkarkan semuanya demi nak selamatkan AGAMA BANGSA DAN NEGARA!



Dari blog House PK

2 comments:

Anonymous said...

kesian anak abah kena kencing dgn abah sendiri

Anonymous said...

kalau house pk fitnah...baik hang jangan tumpang ...sama.. nanti tak tertanggung... islam ada jalan ezam tuduh bawa bukti .. habis cite...ikutlah cara islam kalau dia buat dia tanggung ... kita tak leh bawa bukti tempah neraka saja....fikir2

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...