23 January, 2012

SELAMAT TAHUN BAHARU CINASelamat menyambut Tahun Baharu Cina kepada seluruh kaum Cina di Malaysia. Rakyat 1Malaysia mengucapkan selamat buat seluruh sahabat-sahabat kaum Cina dengan doa dan harapan agar mereka akan memperolehi kabahagiaan serta aman damai dan hidup dalam aman dan harmoni bersama kaum-kaum lain di negara ini.

Yang rasis hanyalah DAP, yang sentiasa ada perasaan hasad dengki serta sentiasa menghasut rakyat untuk berpecah-belah demi meraih kekuasaan dalam politik.

Yang sentiasa jadi alat DAP hanyalag Pas yang jadi anjingnya untuk menyalak kesana kesini serta itu dan ini. Namun rakyat 1Malaysia semakin hari semakin menolak parti yang kononnya Islam namun mengadaikan agama Islam itu sendiri demi mendapat sedikit faedah kepada para pemimpinnya.

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...