11 March, 2011

NEW POLITICS: SAIFUDDIN ABDULLAH TEMUI 100 BLOGGERS

New Politics ni nak komen pun tak kena. Blogger macam kami ni bukan orang politik dan jahil tentang politik sama ada politik lama atau politik baru. Jadi baiklah baca post saya sebelum ini dan baca CnP dibawah ini  saja:

Selepas menikmati desert sambil meminum kopi panas, Ahli Parlimen Temerloh yang berbibir merah delima kegeraman Anwar ini mahu jelaskan pula apa itu New Polishit, eh! Silap…, New Politics.., fahaman idealisme Anwar yang menjadi panduannya menyebelahi mahasiswa anti kerajaan dalam isu UPM baru baru ini….

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...