Suara Anak Pahang - Perlu Baca

04 March, 2011

SAMBUTAN UNTUK ANU ARR DI JENGKA 22
Selepas berceramah di pentas Pas di Rumpun Makmur dan selepas di jatuhkan 'kemaluannya' oleh Ummi Hafilda, Anu arr segera berangkat ke Felda Jengka 22 untuk berceramah dan mengencingi peneroka-peneroka felda disana pula.

Ketika Anu arr tiba di Jengka 22, beliau disambut dengan balingan bontot ayam serta protes yang menyampaikan maksud beliau tidak dikehendaki oleh warga Jengka 22. Sepatutnya Anu arr sedar bahawa beliau sudah tidak lagi diperlukan dalam sebarang PRK kerana rakyat sedar bahawa setiap kata-katanya adalah dusta semata-mata.

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...