Suara Anak Pahang - Perlu Baca

04 March, 2011

UMMI SALAI 'TELOR' ANU ARR DI RUMPUN MAKMUR
Ummi Hafilda dan Anu arr berceramah di gelanggang sama semalam. Hanya jalan raya dan jarak sekitar 100 meter memisahkan mereka. Ummi mencabar, mencerca, membongkar dan menelanjangkan Anu arr dihadapan ribuan yang mendengar ceramah...kenapa Anu arr membisu? Kenapa Anu arr tidak menjawab soalan Ummi dan tidak menyahut cabaran Ummi?

Tetapi kenapakah Pas sanggup khianati Anu arr dengan meletakkan mereka dalam satu sangkar hanya untuk membiarkan Ummi memalukan Anu arr? Apakah ini satu konspirasi Mat Sabu yang dahulunya mula-mula memberikan nama Al- Juburi kepada Anu arr dan kini memerangkap untuk membesarkan lagi 'kemaluan' Anu arr?

Kesihan Anu arr, kini gilirannya pula ditikam dari depan dan belakang. Mungkin inikah balasannya kerana perbuatannya menikam belakang orang-orang politik serta menikam belakang 'jambu-jambu' pembantu politiknya?

Kepada sahabat saya 'Orang Kampong' yang saya temui semalam di Rumpun Makmur, dengarkanlah kisah apa pembohongan Anu arr selama ini.

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...