Suara Anak Pahang - Perlu Baca

03 December, 2010

MB SELANGOR BIMBANG PERARAKAN MELAYU BERANI BERJUANG

Hari ini satu perarakan besar-besaran kebangkitan rakyat dijangka akan berlaku selepas solat Jumaat nanti bertempat dihadapan Istana Kayangan.

Ini berikutan protes atas kemarahan rakyat Selangor terhadap kerajaan pakatan yang dilihat cukup zalim, yang sudah tidak dapat dibendung lagi. Sila sebarkan maklumat perarakan ini kepada seluruh rakan seperjuang supaya dapat bersama menyertai perarakan ini,  satu perjuangan menegakkan kebenaran, perjuangan dijalan Allah.

BH turut memberikan sokongan dengan doa semoga Allah membantu pihak yang benar dan kembalikan kuasa kepada yang hak.

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...