31 May, 2012

APAKAH HARAPAN JIKA BERGANTUNG KEPADA ANU ARR..?1. Anu arr adalah pemimpin diktator. Selaras dengan penubuhan PKR yang hanya memperjuangkan kebebasan Anu arr semata-mata.

2. Anu arr bukan berjuang untuk membea rakyat bahkan sebaliknya Anu arr lah yang mengharap rakyat berjuang untuk dirinya. Apabila perjuangan dan jasa bakti ahli-ahli yang sudah tidak diperlukan lagi, maka mereka akan disingkirkan begitu saja.

3. Sudah ramai pemimpin-pemimpin besar dalam PKR yang meninggalkan parti kerana sudah hilang kepercayaan terhadap Anu arr......anda bila lagi? Jangan tunggu sehingga terlalu lewat dan jangan menunggu sehingga anda di 'liwat'...

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...