Suara Anak Pahang - Perlu Baca

27 May, 2012

WAJAH-WAJAH ORANG BERDOSA...
1. Ramai yang akui bahawa wajah Anu arr sudah hilang seri. Wajah orang berdosa.
2. Bukan mustahil bahawa Anu arr akan jadi seperti yang kelihatan di bawah ini;
3. 'Like Father Like Son' ...Like Son Of The Gun' Izzah juga sudah meroyan tahap gaban. Sudah semakin hilang kewanitaannya apabila luas ternganga....Izzah bangga dan kata papa hebat...Izzah nak hebat macam papa juga ke? 
4. Serikandi Melayu sebenar, yang berani menyingkap pembohongan dan segala keburukkan dan kejahatan 'Binatang Politik' Anu arr selama ini secara berterusan.....Sehelai demi sehelai bulu Anu arr dicabutnya...bulu Azmin dan Shamsidar dicabut juga. Kesian  Kak Jijah!Kisah selanjutnya Klik Sini

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...