02 January, 2011

KRONOLIGI PERISTIWA POLITIK 2010
Semalam tirai tahun 2010 dilabuhkan. Sepanjang tahun kita telah menyeksikan peristiwa suka dan duka. Demikianlah, sejarah telah mencatatnya dan akan jadi renungan dan sebutan generasi akan datang.

Sama ada kita menyukainya atau tidak segala peristiwa ini tetap akan jadi sejarah yang mengukir sejarah dan ketamadunan sebuah bangsa dan negara bernama Malaysia.

Klik disini dan anda dipandu ke laman milik BERNAMA.

2 comments:

Wake UP! said...

The de facto leader in PKR loves asses so much that he is willing to compromise his credibility due to the attraction of the luscious butt.

Badut Rakyat said...

salam 1 malaysia...saya telah paut kan blog anda utk blog saya.penulisan blog anda memang hebat.tahniah di ucapkan.kalau boleh paut kan blog saya utk blog anda..terima kasih dan salam perjuangan dari saya,penulis badut rakyat..

http://badutrakyat.blogspot.com/

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...