26 February, 2011

AWAS - TENTERA SYAITAN MULA MENYERANG KERDAU DAN MERLIMAU
Awas! Pas adalah sebuah parti politik yang pergunakan Islam untuk mencapai cita-cita peribadi pemimpin mereka. Mereka sanggup bersahabat dengan syaitan yang direjam hanya semata-mata kerana ingin dapat berkuasa. Mereka mengunakan aya-ayau Al-Quraan sekerat-sekerat untuk disesuaikan kehendak mereka. Mereka kafirkan sesama Islam dan menolak saudara se-Islam mereka namun sanggup bersahabat dengan kafir harbi. Mereka tidak berjaya pun membuat  DAP memeluk Islam namun mereka hanya berjaya membuatkan DAP memeluk Pas untuk menghancurkam Melayu Islam.


Kita biasa lihat Pas mengangkat bendera DAP, tetapi apakah kita lihat DAP mengangkat bendera Pas?


Pas boleh bila-bila masa bertindak ganas


Pas bertindak jahat atas nama Jihad


Pas menghasut minda anak-anak sejak dari mereka kecil lagiPas sanggup mendoakan keburukan muslim lain kerana politik sempit mereka


Awasi surau-surau dan masjid dari dicemari.


No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...