Suara Anak Pahang - Perlu Baca

22 February, 2011

MEMANTAU PERSEDIAAN PRK KERDAU


BH dalam perjalanan memantau persediaan pilihanraya kecil DUN Kerdau. BH akan cuba melihat persediaannya dari dekat. Kita lakukan ini bukan kerana ada tanggungjawab kita terhadap UMNO atau kerajaan, tetapi ini dilakukan adalah kerana kecintaan kita kepada demokrasi dalam negara kita yang masih subur. Kadangkala, UMNO / BN sendiri pun terlepas pandang kepada beberapa perkara, atau mungkin masih berpandangan negatif terhadap perkara-perkara tertentu.

BH akan cuba, dalam beberapa hari ini melihat persedian itu dari sudut kedua-dua belah pihak, tanpa bias kepada mana-mana, Insyallah!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...