07 February, 2011

Mana Doa Dan Solat Hajat Untuk Mesir?

Sebelum ini banyak kali kita mendengar Pas adakan doa untuk itu dan ini, serta diikuti dengan solat hajat untuk ini dan itu pula.

Jangan pula lupa bahawa Pas @ Nik Aziz juga pernah manganjurkan doa 'pecah perut' untuk DS Najib.

Dalam keadaan para pelajar dan warganegara kita ketakutan dan kesusahan di Mesir, mana dia doa dan solat hajat mohon Allah selamatkan dan permudahkan segala urusan mereka disana?

Apakah segala doa dan solat hajat Pas hanyalah untuk memohon dari Allah bagi keburukan pemimpin dan UMNO saja? Sungguh suci murni Islam ala Pas ini rupanya.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

blogenstarz said...

PAS akan buat bila DAP menjadi tebusan Mubarak !

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...