Suara Anak Pahang - Perlu Baca

20 February, 2011

SUMBANGAN UNTUK PELAJAR MALAYSIA DI MESIR


Pelajar anak Pahang yang melanjutkan pelajaran mereka di Mesir dan dibawa pulang oleh kerajaan dahulu akan diberikan insentif RM500 setiap orang dan tambang balik ke Mesir akan ditanggung oleh kerajaan negeri Pahang apabila keadaan di Mesir sudah pulih nanti.

Demikian diumumkan oleh YAB DSdR Adnan Yaakob, Menteri Besar Pahang baru-baru ini. Begitulah keperhatinan yang ditunjukkan oleh seorang menteri besar yangmengambil tanggung jawab kepada anak negerinya.

Pas Kelantan serta Menteri Besar nya Nik Aziz, yang bagai ayam jantan berkokok dengan tahi berserabai diekornya itu buat apa untuk pelajar mereka?  Kah kah kah! Cukuplah menghasut dan menipu rakyat yang tidak lagi bodoh seperti generasi terdahulu.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Anonymous said...

selangor bagi rm 2k.penang pun 2k.tak de berkokok mcm kamu.dahla berak kapoor,nk berkokok pula

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...