06 February, 2011

Mesir: Kekecohan Di Penjara, Tahanan Larikan Diri

Ahli perniagaan Mesir, Hisham Tala'at Moustafa 52, yang dilantik sebagai anggota Syura Parlimen Mesir pada 2004 didapati bersalah membunuh penyanyi Lubnan, Suzan Tamin pada 2009, diberitakan melarikan diri dari penjara di Kaherah dalam keadaan negara itu dilanda kacaubilau akibat tunjuk perasaan yang gawat sekarang ini.

Laman web, AnaZahra melaporkan Hisham sudah berjaya meninggalkan Mesir dan kini berada di London. Bagaimanapun isteri beliau menafikan berita berkenaan.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...