Suara Anak Pahang - Perlu Baca

24 February, 2011

KERAJAAN SELIPAR vs. KERAJAAN LANGIT

1. Ayah Pin, ketua @ Wali Kerajaan Langit sedang diburu kerana ajaran sesatnya yang banyak memesongkan akidah umat Islam di Malaysia ini.

2. Tok Garu Nik Aziz @ Wali Selipar serta tok garu-tok garu lainnya juga memesongkan akidah umat Islam secara halus selama ini.

3. Antara pemesongan akidah mereka adalah apabila mengkhafirkan seseorang Islam yang lain selain dari golongan mereka yang menyokong perjuangan parti politik Pas, bersembahayang 2 imam, mengharamkan sembelihan orang UMNO.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...