24 February, 2011

Ceramah Perdana Perkasa 'Membongkar Pengkhianat Islam'.

Dato Ibrahim Ali, Dr. Asraf Dasuki, Roslan Kasim akan mengegarkan pentas ceramah di tapak Pasar Malam Kg. Teluk Sentang malam ini jam 8.00 malam.

Semua dijemput hadir bagi mengetahui bagaimana Islam dikhianati oleh golongan tertentu yang memperalatankan agama untuk kepentingan politik sempit mereka.

Pesanan diterima dari Dr. Zubir Harun, Naib Presiden Perkasa merangkap Pengerusi Perkasa Pahang melalui Adzlan Zakaria Pengerusi Perkasa Kawasan Jerantut.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...