Suara Anak Pahang - Perlu Baca

22 February, 2011

HANGAT: MB PAHANG SOKONG APCO ?


MB Pahang: Foto dari blog PahangKu


Nampaknya tohmahan pihak pembangkang yang menyatakan UMNO terlibat dan menyokong APCO memang benar. Baru-baru ini, menurut blog PahangKu, MB Pahang sendiri menyatakan bahawa ahli UMNO perlu memberikan sokongan dan melaksanakan dasar-dasar APCO ini.

Dalam taklimatnya selama 1 jam itu, MB besar Pahang menggesa semua pihak dari AJK bahagian hingga ke cawangan berusaha keras untuk menambah bilang keahlian dalam UMNO. APCO yang dimaksudkan adalah istilah ringkas bagi gerak kerja yang bermaksud Ahli Perlu Cari Orang, bagi menambah ahli diperingkat akar umbi dalam memastikan kemenangan besar UMNO BN dalam PRU nanti.
Klik dan baca blog PahangKu
No comments:

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...