19 February, 2011

FACEBOOK: LAMAN SOSIAL YANG SO SIAL
Saya dimaklumkan oleh seorang sahabat mengenai sebuah laman sosial Fecebook yang menggunakan nama Bik Mama. Membina identitinya sepertimana DS Rosmah dengan tujuan mengaibkan wanita nombor satu negara kita. Siapalah makhluk sial atau anak sial siapakah ini? Kita akan merasa kecewa apabila laman sosial itu disalahgunakan dan  menjadikannya satu lama yang so-sial.

Harap ada pihak yang akan tampil kehadapan untuk membuat laporan polis dan harap pihak berkenaan juga akan mengambik tindakan dengan segera kerana fan laman berkenaan sudah ada 18,474 (19/2/2011 - 3.07pm) dan jika dibiarkan tentu akan memfitnah lebih ramai anak-anak muda yang tidak punyai hala tuju dan dalam kegelapan.

Klik Bik Mama untuk kelaman so-sial yang menghasut rakyat itu.

1 comment:

Kama At-Tarawis said...

tak cukup dosa yg ada, pi tambah lagi.. apalah manusia..

Penafian / Disclaimer

Segala tulisan di dalam blog bERANIKAN hATI ini adalah pandangan dan pendapat bh secara peribadi dan bh tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruh sesiapa. Sebarang tulisan yang didapati ada persamaan adalah secara kebetulan melainkan dinyatakan merujuk kepada mana-mana artikel tertentu. Sebarang rujukan dalam penulisan di blog ini adalah dari bahan-bahan dan sumber-sumber yang diluluskan undang-undang. Sebarang pertikaian terhadap tulisan di blog ini maka sumber dan rujukan asal akan dirujuk, bh tidak akan dipertanggungjawabkan.

Terima kasih

Dari Mana Datangnya...